Returnering

Fortrydelsesret

I henhold til EU-lovgivningen har du 14 dage til at fortryde dit køb (fra den dag, du modtog din levering).
Hvis du ønsker at returnere dit køb; udfyld vores fortrydelsesformular. Og send dit køb tilbage til vores returadresse, husk at inkludere din ordrebekræftelse i denne pakke
Hvis du ikke har adgang til en printer eller ønsker at spare blæk, kan du også efterlade en letlæselig note (det er vigtigt, at vi kender ordrenummeret)
Hvis du oplever problemer med formularen, kan du også skrive til support@funktdesign.eu med de samme oplysninger, som du finder i fortrydelsesformularen

Det er meget vigtigt, at du angiver dit korrekte ordrenummer, så kan vi finde din nøjagtige ordre, så kan vi håndtere og behandle din sag korrekt.
Har du mistet dit ordrenummer, så angiv den samme e-mail adresse, som du brugte, da du afgav din ordre - Så er det lettere og mere sikkert at håndtere din sag.

Retur addresse

Når du har udfyldt formularen og sendt den tilbage til vores support, skal du sende dit køb tilbage til os.
Vedlæg din ordrebekræftelse i denne pakke.
Ved returnering er du ansvarlig, indtil vi modtager pakken, at varerne er pakket sikkert og sendt korrekt.
Ved returnering betales alle leveringsomkostninger af kunden.

Return Address:
Kasper Kloster
Korsikavej 4,1th
2300 København
Danmark
Du kan også bruge returadressen på følgesedlen.

Få dine penge tilbage

Når vi har modtaget din pakke, kontrollerer vi den, og du får en tilbagebetaling fra de varer, du fortrød, inden for 14 dage.
Pengene vil være på den samme konto, som du brugte til at placere dit køb.

Bemærk

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis:

  • Du har taget varen i brug
  • Varene er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for det
  • Du har ikke fulgt begrænsningerne i fortrydelsesretten som følge af forsegling, produkttype osv.

Eventuelle krav om forkert trykte / beskadigede / defekte genstande skal indgives inden for 14 dage efter, at produktet er modtaget.
For pakker, der går tabt under transit, skal alle krav indsendes senest 14 dage efter den forventede leveringsdato. Krav, der anses for at være en fejl fra vores side, dækkes for vores regning.
Hvis du bemærker et problem med produkterne eller andet ved ordren, bedes du kontakte os eller skrive direkte til support (support@funktdesign.eu).

Forkert adresse

Hvis du har angivet en adresse, der af kureren betragtes som utilstrækkelig, returneres forsendelsen til vores facilitet. Du er ansvarlig for at betale den nye fragt, når vi har bekræftet en opdateret adresse med dig (hvis relevant).

Underretning til EU-forbrugere

I henhold til artikel 16, (c) og (e), i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/83 / EU af 25. oktober 2011 om forbrugerrettigheder, er fortrydelsesretten muligvis ikke fastsat for:

  1. levering af varer, der er lavet i henhold til forbrugerens specifikationer eller er tydeligt personaliseret;
  2. forseglede varer, der ikke blev forseglet efter levering, og som derfor ikke er egnet til returnering af sundhedsbeskyttelse eller hygiejniske grunde
derfor forbeholder FunktDesign / OnlineMind sig ret til at nægte returnering efter eget skøn.
Denne politik skal styres og fortolkes i overensstemmelse med det engelske sprog, uanset oversættelser foretaget til noget formål overhovedet.
Du kan læse vores ofte stillede spørgsmål om flere oplysninger.